avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de muncã

La desfacerea disciplinară a CIM într-o Instituţie publică se poate referii la pct. ca şi încălcate la duoă FP ?
Mai precis :Pentru mine există CIM din anul 2005 , felul muncii Administrator; Atribuţiile postului conf. FP, anexă la CIM.
Din anul 2005 până în anul 2012 au emis încă 2 buc FP ca administrator, ! buc ca inspector de specialitate şi 1 buc ca arhivar, fără a fii emis vreun act adiţional la CIM, care ar modifica clauzele din CIM. Menţionez ca am îndeplinit toate atribuţiile posturilor sus amintite, în programul de 8ore / zi.
În ian 2012 am obţinut postul de şef centru prin concurs, singurul act adiţional emis în aceşti ani, este pt modificarea felului muncii şi salarizarea din 26.01.2012
La desfacerea disciplinară a CIM în disp se referă la 2 buc a FP , de şef centru şi de inspector de specialitate .Vă rog să mă lămuriţi, dacă fişele de post fără actele eadiţionale sunt valabile, care dintre FP este valabil şi dacă nu există act addiţional la CIM pt inspector de specialitate poate fi folosit ăn disp. de desfacere a CIM.La desfacerea CIM eram incadrat ca şef centru.
Mulţumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: aksorip , utilizator 21:17, 10 Octombrie 2013
Definitoriu este codul COR pentru ocupatia pe care ati fost incadrat, in urma actului aditional. Intrucat nu este vorba despre cumul de functii la acelasi angajator, nu putea fi invocata legal decat ultima fisa a postului, emisa conform actului aditional (cele anterioare nu pot fi invocate). In cazul dvs. aveti 1 singur CIM si un singur act aditional.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2013
Alexandru Tuta, Consilier juridic
Mulţumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim rally_22 rally_22 buna, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Departamentul unde lucrez a fost reorganizat, drept urmare mi s-a modificat functia. Eu am semnat instiintarea ... (vezi toată discuția)
Fisa post sef serviciu tehnic-administrativ spital ASguard ASguard Buna ziua , Am si eu nevoie de fisa post specifica postului de sef Serviciu Tehnic -Administrativ in spital .... pentru ca primesc tot felul de atributii pe ... (vezi toată discuția)