avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post Sef Serviciu Tehnic-Administrativ spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post Sef Serviciu Tehnic-Administrativ spital

Buna ziua ,
Am si eu nevoie de fisa post specifica postului de sef Serviciu Tehnic -Administrativ in spital .... pentru ca primesc tot felul de atributii pe care nu le consider ok
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 15 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fisa de post trebuie sa o cereti de la angajator. Aceasta se inmaneaza angajatului la semnarea contractului individual de munca, fiind o anexa obligatorie conform Codului muncii.
Angajatul primeste cate un exemplar din FP si CIM, semnate de angajator si angajat.
Atributiile mentionate in fisele de post au la baza organigrama firmei si prevederi din ROI al firmei.
Nu exista o fisa de post standard..Fisa postului trebuie sa fie personalizata si adaptata fiecarui angajat in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Litigiu de muncã aksorip aksorip La desfacerea disciplinară a CIM într-o Instituţie publică se poate referii la pct. ca şi încălcate la duoă FP ? Mai precis :Pentru mine există CIM ... (vezi toată discuția)
Schimbare fisa post Adina_G Adina_G Buna, se poate modifica fisa postului dupa 2 ani de la angajare pentru ca asa vrea angajatorul? (vezi toată discuția)