avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot formula o nouã cerere de reexaminare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot formula o nouã cerere de reexaminare?

Am depus un dosar de succesiune in mai 2013 si pana acum nu reusesc sa trec de civil administrativ desi mi-am indeplinit toate obligatiile cerute in comunicari, azi mi-au anulat din nou dosarul si nu stiu ce mai pot face. E incredibil, dar adevarat. Dzeu sa ajute justitia romana! Taxa de 15 milioane pot sa mi-o recuperez? Mai pot face o cerere de reexaminare? S-a anulat reexaminarea pe motiv ca e neintemeiata.
Adica eu am depus cererea in ziua in care s-a anulat dosarul fara sa stiu de ce l-a anulat. L-a anulat pentru ca nu am semnat cererea. Este atat de important? N-o puteam semna in fata judecatorului?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:51, 13 Octombrie 2013
Dacă am înţeles bine, vi s-a anulat cererea de chemare în judecată pentru că nu aţi semnat-o, iar cererea de reexaminare a fost respinsă ca neîntemeiată pentru că aţi introdus-o fără să cunoaşteţi motivul anulării cererii de chemare în judecată.

Îmi cer scuze, însă eu nu văd care este culpa justiţiei române aici. Nu mai puteţi formula o nouă cerere de reexaminare sau, dacă totuşi o veţi formula, ea va fi respinsă ca inadmisibilă. Tot ce puteţi să mai faceţi acum este să introduceţi din nou cererea de chemare în judecată pe rolul instanţei pentru că nu există judecată asupra fondului. Îmi pare rău, însă taxele de timbru pe care le-aţi plătit nu se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie rezolvare dosar care a primit verdict "cerere de reexaminare neintemeiata"" Adriana001 Adriana001 Buna ziua Care este urmatorul, pas in rezolvarea unui dosar care a primit verdicat \\"respinge cererea de reexaminare ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Salutare, se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de ... alexandru dedu alexandru dedu Salutare, Se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de 6300 ron daca instanta mi-a anulat cererea de chemare in judecata : 11.01.2023 Ora estimata: ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare Marina39 Marina39 Cererea de reexaminare a fost respinsa ca fiind neîntemeiată și s-a incheiat ca defnitiva.Am plătit taxa de timbru în valoare de 20 lei iar în cererea de ... (vezi toată discuția)