Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 hagi	                   

Un pensionat anticipat partial poate infiinta o asociatie familiala cu obiect de activitate administrare sau contabilitate condominii, sau se considera ... (vezi toată discuția)
	                    hagi	                   

Un pensionat anticipat partial poate infiinta o asociatie familiala cu obiect de activitate administrare sau contabilitate condominii, sau se considera ... (vezi toată discuția)

camilauris	                   

In ce conditii se poate cumula pensia anticipata partial cu veniturile realizate dintr-ul loc de munca?
Daca ma pensionez anticipat partial as putea sa si ... (vezi toată discuția)
	                    camilauris	                   

In ce conditii se poate cumula pensia anticipata partial cu veniturile realizate dintr-ul loc de munca?
Daca ma pensionez anticipat partial as putea sa si ... (vezi toată discuția)

sabopetrarozalia	                   

Buna ziua.Va rog frumos sa mi raspundete la intrebare ca ar fii un ajutor mare.Sunt pensionata pe caz de boala de ochi incadrata la nevazatori si am un chiosc ... (vezi toată discuția)
	                    sabopetrarozalia	                   

Buna ziua.Va rog frumos sa mi raspundete la intrebare ca ar fii un ajutor mare.Sunt pensionata pe caz de boala de ochi incadrata la nevazatori si am un chiosc ... (vezi toată discuția)