avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Transfer site-uri/ identitate vizuala de la o ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Transfer site-uri/ identitate vizuala de la o societate la alta

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti cu privire la o problema actuala, trebuie sa iau o decizie cat mai avantajoasa pentru urmatoarea chestiune :

Sc X srl companie de it a construit niste siteuri (content, copywriting, logouri ) pentru firma sc Y ( firma din afara)

Sc Y trebuie sa transfere intr-un fel (avantajos pt mine) toate site urile construite de sc X srl catre firma mea numita M in acest context fara nici o obligatie financiara

Care este cea mai buna modalitate? Sa existe un ctr de la Y prin care cedeaza tot catre M ? Sau o vanzare cumparare cu o suma modica?

Va multumesc si astept cu interes o sugestie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Mariana1701, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajat full time vreau sa deschid un srl de care sa ma ocup in timpul liber Tottitzi Tottitzi Buna ziua, Sunt angajat full-time intr-o firma de IT numita X pe pozitia de programator si doresc ca sa imi deschid o firma ( micro-SRL ) care sa ... (vezi toată discuția)
Stingere datorie( prin imprumut) intre societati prin garantie oana vultur oana vultur Buna ziua, am urmatoarea intrebare: SC x SRL a imprumutat firma SC Y SRL, pe parcursul anului( fara dobanda) SC Y SRL are in propietate 5 ... (vezi toată discuția)
Speta- dreptul afacerilor petosticky1979 petosticky1979 SC ?X? SRL este infiintata de 2 asociati, cotele de participare la formarea capitalului social fiind de 50,1% pt asociatul A1, respectiv 49,9% asociatul A2. ... (vezi toată discuția)