avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA unitate protejata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA unitate protejata

buna seara, sunt nou pe forum asa ca sper sa nu deranjez. sunt la inceput de drum am 23 de ani . vreau sa infiintez un PFA unitate protejata, sunt persoana cu dezabilitati de vedere grad II. care sunt pasi infiintari unui asemenea PFA, timpul in care poate fi realizat si de asemenea costurile aferente? dupa infiintarea PFA unitate protejata ce taxe si impozite datorez statului?
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:26, 13 Octombrie 2013
Aveti informatii detaliate la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii si recomandari privind infiintarea unei fundatii/ong Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog respectuos sa ma ajutati cu cateva informatii si recomandari privind actele necesare , proceduri si costurile aferente/taxele in vederea ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - ce taxe, contributii sunt obligatorii? cameliaczeran cameliaczeran Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu un lucru. Vreau sa infiintez un PFA, dar nu cunosc forma de proprietate si conditiile. Pe mine in mod special ma intreseaza ... (vezi toată discuția)
In cat timp pot infiinta alt pfa dupa ce-l radiez pe cel actual Rabbit Rabbit Buna seara, Ma confrunt cu o situatie putin ciudata... Am un PFA infiintat acum un an si platesc impozit in sistem real. Am realizat ceva venituri in perioada ... (vezi toată discuția)