avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor

Pe 11 10 2013 am avut primul termen.Ne-am inteles asupra tuturor aspectelor si astfel s-a rezolvat problema rapid si simplu.Asteptam hotararea judecatoreasca. INTREBARE: In aceasta situatie se mai poate face ceva SI DACA DA CARE AR FI ACEASTA, astfel incat sa nu se pronunte hotarare judecatoreasca de desfacerea casatoriei si sa ramanem in continuare impreuna?
Cel mai recent răspuns: GabituD , utilizator 18:30, 13 Octombrie 2013
Instanta s-a pronuntat irevocabil pe divort, asteptati hotararea, apoi sa treaca termenul de atac pt celelalte capete din cerere, legalizati si apoi va casatoriti din nou.
Este singura varianta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, interpretare solutie berciumihaela berciumihaela buna ziua, va rog sa/mi traduceti si mie acest paragraf Ora estimata: 08:30 Complet: C1 MF Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)
Solutionare porces de divort - recurs christiana_alex christiana_alex Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi clarific o problema: in procesul de divort am primit ca solutionare desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului, ... (vezi toată discuția)
Divort anairam2807 anairam2807 cum se poate divorta la notar prin cea mai simpla cale si cea mai ieftina pentru a nu mai avea grad de rudenie cu sotul deoarece am probleme la serviciu. (vezi toată discuția)