avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Student strain in practica la societate comerciala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Student strain in practica la societate comerciala

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.
Am urmatoarea situatie. Societatea comerciala semneaza o conventie de practica cu o universitate din Spania in vederea efectuarii stagiului de practica de cate 8 ore/zi timp de 6 luni pentru un student spaniol.
Societatea are sediul in Bucuresti si doreste sa il trimita la practica undeva in tara. Societatea isi doreste sa ii acopere acestuia cheltuielile pentru cazare si pentru mancare. Precizez ca studentului i se acorda o bursa lunara de 300 euro din partea universitatii spaniole (insa nu pentru cazare si mancare).
Nu ne dorim sa ii facem Contract de munca, ci dorim sa ii acordam o suma de bani lunara care sa fie scutita de plata impozitelor pentru sanatate, pensii si somaj (acestea fiindu-i platite in Spania de catre universitate).
Cum putem face acest lucru? Exista indemnizatii sau prime speciale pentru astfel de cazuri?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Internship Instantlife Instantlife Stiu ca subiectul a fost tratat in trecut. Dar, pana astazi, nu am reusit sa descopar un punct clar de vedere. Astfel sa zicem ca un student/tanat absolvent ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal de desfasurare a unui stagiu de practica Tallulah Tallulah Buna ziua! Mi-ati putea spune, va rog, care sunt conditiile pentru desfasurarea corespunzatoare a unui stagiu de practica, respectand legea? Eu am ... (vezi toată discuția)
Firma angajeaza student laura-jurist laura-jurist buna ziua o SC doreste sa angajeze un student, dupa ce acesta isi va termmina studiile. in acest sens decide sa ii plateasca o parte din costurile ... (vezi toată discuția)