avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Majorarea chiriei fara acceptul chiriasului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Majorarea chiriei fara acceptul chiriasului

Ce se poate intampla , daca proprietarul doreste sa majoreze chiria cu care chiriasul ne este de acord . Poate solicita proprietarul eliberarea imobilului ocupat de chirias de trei ani ,fara conditii, fara probleme , cu chiria achitata regulat .
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 09:15, 21 Octombrie 2013
Trebuie respectat contractul.
Depinde ce scrie in contract.
Contract scris nu exista , numai - dupa cum stiu eu ,pentru ca nu eu sunt persoana in cauza - o intelegere scrisa , ca pentru a locui acolo , o casa destul de deteriorata ,se va plati suma convenita .Nu se precizeaza nici durata , nici alte clauze .
Da, asa cum ati convenit dar fara contract scris e incurcata situatia.
Discutati si va intelegeti cumva.
Poate vrea sa plecati si de aceea procedeaza asa.
Stimat forumist,

În acest caz, singurul sfat este să încheiați un contract. Este singurul document care vă arată clar drepturile și obligațiile.

Cu stimă.
Domnule, contract egal intelegere, acord de vointa, act juridic... Acea intelegere e semnata? Atunci e contract.
Ce scrie acolo? Cand e incheiata?

Alte discuții în legătură

Hotarare netemeinica handsu handsu A fost incheiat un contract de inchiriere prin care s-a convenit de comun acord predarea integrala pentru folosinta exclusiva a imobilui ( casa cu ... (vezi toată discuția)
Evacuarea chiriasului handsu handsu In cazul in care se inchirieaza o casa , dar proprietarul nu doreste sa incheie niciun fel de contract , cu toate ca chiriasul isi indeplineste obligatiile : ... (vezi toată discuția)
buna seara, eu in calitate de chirias al unui imobil ... andraisabela andraisabela Buna seara , Eu in calitate de chirias al unui imobil ma aflu in nefericita situatia sa fiu data afara de catre propietar dupa o luna de locuit in imobil pe ... (vezi toată discuția)