avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN comision publicitate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN comision publicitate

Buna ziua,
doresc sa aflu cam la ce cod caen pot sa incadrez urmatoarea activitate: incasare comisioane din publicitate afisata in aplicatii mobile(smartphone)

Mai precis am dezvoltat o aplicatie mobila care a avut success si afiseaza reclame pe dispozitive smartphone in toata lumea. Nu primesc bani ptr dezvoltarea efectiva ci activitatea care genereaza bani sunt fix aceste reclame afisate.

Stiu ca dezvoltarea de aplicatii mobil poate fi asociata cu codul 6201(care nu e permis la PFA norma de venit), dar in ce masura pot incadra aceste comisioane din reclame cu 6202(consultanta IT) sau 6203(management IT).

Cine constata ca activitatea pe care o fac se poate incadra la 6201, ce amenzi sunt ?
Cel mai recent răspuns: freebielabs , utilizator 10:05, 16 Octombrie 2013
In caz ca mai cauta cineva informatii despre ceva asemanator cu problema mea: am primit raspuns pe un alt forum ca facturarea de comisioane din publicitate poate fi incadrat doar la categoia 731(publicitate). Nu imi este clar deocamdata daca 7311 sau 7312.

Deasemenea o sa trebuiasca sa pun si 6201 deoarece ocazional mai modific/dezvolt aplicatiile Android care afiseaza aceste reclame.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2013
freebielabs, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7311 sau 7312 freebielabs freebielabs Am venituri din publicitate pe dispozitive Android pe care vreau sa le fiscalizez printr-un PFA. Mai concret: - firma din strainatate serveste reclamele care ... (vezi toată discuția)
cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru venituri din reclame nikolay2 nikolay2 Buna ziua, O problema delicata la care nu gasesc raspuns. Am dat mail la ONRC insa nu am primit nici un raspuns inapoi. Am intrebat experti contabili si ... (vezi toată discuția)