trope_doi 
	    	Utilizator

trope_doi 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Patrick56	                   

bunaziua imi poate spune si mie dupa ce autori se poate invata pentru admitere barou (care sint cei mai precisi) si ce manuale multumesc (vezi toată discuția)
	                    Patrick56	                   

bunaziua imi poate spune si mie dupa ce autori se poate invata pentru admitere barou (care sint cei mai precisi) si ce manuale multumesc (vezi toată discuția)

ana-maria89	                   

As dori sa aflu ce carti pentru civil, proc civ, penal proc penal sunt cele mai bune pentru studiu deoarece am vazut nenumarati autori ceea ce m-au pus serios ... (vezi toată discuția)
	                    ana-maria89	                   

As dori sa aflu ce carti pentru civil, proc civ, penal proc penal sunt cele mai bune pentru studiu deoarece am vazut nenumarati autori ceea ce m-au pus serios ... (vezi toată discuția)

Hellene04	                   

am o maaare dilema. poate cei care au dat de mai multe ori examenul pentru admitere in barou, ma pot ajuta. 
pana acum, 2 persoane care sunt deja avocati ... (vezi toată discuția)
	                    Hellene04	                   

am o maaare dilema. poate cei care au dat de mai multe ori examenul pentru admitere in barou, ma pot ajuta. 
pana acum, 2 persoane care sunt deja avocati ... (vezi toată discuția)