Sebastian Simon 
	    	Avocat

Sebastian Simon 
	    	Avocat	    

Hellene04 
	    	Utilizator

Hellene04 
	    	Utilizator	    

Hellene04, utilizator
 Hellene04, utilizator 	
			 Arborele 
	    	Utilizator

Arborele 
	    	Utilizator	    

imi poti spune dupa ce carti ai invatat? mi-ar fi de un real folos niste titluri de carte recomandate de cineva care a reusit sa intre la acest examen.
eu sunt intr-un stadiu acum....f. incomod. nu stiu cum si de unde s-o apuc. si stiu ca e cel mai important - sa stii cum sa inveti si mai ales de unde iti procuri informatia.
multumesc anticipat!!!
si inca ceva.....daca ma apuc de invatat de acum....am sanse reale? da-mi mai multe detalii despre cum ai reusit.
 trope_doi 
	    	Utilizator

trope_doi 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sliv	                   

Buna ziua, 
O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)
	                    sliv	                   

Buna ziua, 
O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)

ContSters108974	                   

as dori sa-mi trimite-ti sinteze pentru examenul de intrare in barou. id                         red_raluca31@yahoo.com (vezi toată discuția)
	                    ContSters108974	                   

as dori sa-mi trimite-ti sinteze pentru examenul de intrare in barou. id                         red_raluca31@yahoo.com (vezi toată discuția)

satelix	                   

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
	                    satelix	                   

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)