avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie demolata fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie demolata fara autorizatie

Buna seara,

Ce se poate face pentru a radia din Cartea Funciara o constructie ce a fost demolata in urma cu 6 ani, fara a avea autorizatie de demolare? Autorizatie de demolare nu se mai poate obtine!
Se face actiune in instanta prin care sa se constate ca imobilul a fost demolat?
Cel mai recent răspuns: hgvlad , utilizator 19:12, 16 Octombrie 2013
Asa ma gandesc si eu, actiune in instanta, dar cineva (functionar primarie) spunea ca se poate face un proces verbal prin care se constata inexistenta cladirii si in baza lui se scoate din evidenta fiscala si ... probabil si de la cadastru.
Adeverinta de la primarie in care mentioneaza autodemolarea constructiei si un dosar de actualizare a informatiilor cadastrele. Luati legatura cu un cadastrist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate constata ca 2 constructii sunt in stare de ruina ricaramurica100 ricaramurica100 Eu am doua constructii la tara, aflate in stare de ruina pe care vreau sa le vand ? Am nevoie de o adeverinta de la primar, care sa scrie ca sunt in stare de ... (vezi toată discuția)
Primăria refuza sa imi elibereze cerificatul ce atesta situatia ... marius.al marius.al Primăria refuza sa imi elibereze cerificatul ce atesta situatia reala din teren. Am dobândit un teren de la executor judecatoresc care figureaza la ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare broken000 broken000 as dori sa explic mai bine problema acelui precontract sau ante-contract,casa pentru care urmeaza a se face acesta nu mai exista ca si imobil locuibil,ci doar ... (vezi toată discuția)