avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu firma

va rog frumos, daca stie cineva, de pe care sait se poate afla sediul social al unei firme? la ministerul finantelor este doar localitatea,strada si numarul de imobil fara apartament......
Cel mai recent răspuns: ContSters42711 , utilizator 17:07, 30 Martie 2009
Pentru aflarea sediului complet al unei societati faceti o cerere de furnizare de informatii la registrul comertului.
Puteti afla localitatea in care se afla, numarul de inmatriculare, starea firmei, codul unic de inregistrare de aici: [ link extern ] /

Pentru mai multe informatii depuneti formularul urmator la registrul comertului [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament sediu firma kamellia kamellia Buna seara, Intentionez sa vand un apartament in care am sediul unei firme in functiune. Doresc sa inchei vanzarea cat mai repede, pentru ca am gasit foarte ... (vezi toată discuția)
Adaugare caen consultanta si autorizare activitate irinabutnaru irinabutnaru Buna ziua, ma adresez Dumneavoastra pentru a gasi raspunsul la catev intrebari: 1. Doresc sa adaug in activitatea societatii la care sunt unic asociat codul ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social srl michil michil Sunt asociat unic al unui SRL iar mama mea este administratorul societatii.Doresc sa schimb sediul social din Bucuresti in alta localitate.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)