avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor de judecata

Va rog sa-mi spuneti, daca este posibil ca un dosar sa nu apara pe site-ul just.ro desi astazi a avut loc prima sedinta pentru judecarea cauzei ( asta afirma o anume persoana). Am sunat la relatii cu publicul al judecatoriei respective si nici dumnealor nu au gasit acest dosar. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2013
nico7777, utilizator
Cel mai recent răspuns: doineamariana , utilizator 14:14, 7 Septembrie 2015
just.ro este situl Ministerului Justitiei si nu aici apar dosarele ci pe situl portal.just.ro ....
Daca nu merge dupa numar, in coltul din dreapta sus al ecranului apare sectiunea cautare in portal: introduceti aici numarul iar daca nu merge nici asa intrati la Parti si introduceti acolo numele unei parti. Daca nu gasiti nimic inseamna ca nu exista pe rolul instantei acel dosar, sau nu cautati la instanta unde s-a deschis dosarul.
Aceeasi problema o am si eu, am nr. de dosar, dar pe portal.just nu gasesc acest dosar, nu inteleg care este cauza....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site cu termene de judecata OANA GORAN OANA GORAN aveti idee care este site-ul in care gasesc info privind dosarele pe rol, stiu ca exista info despre dosarele aflate pe rolul tribunaleor si judecatoriilor ... (vezi toată discuția)
Pot sa aflut data si locul unui proces cunoscand numarul dosarului ? pitix pitix Cineva a dat in judecata o alta persoana, cunosc numarul dosarului, si acesta apare pe internet pe saituri precum infodosar.ro sau termene.ro si altele ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor ionelushh ionelushh sint interesat sa gasesc niste hotariri de la o anumita judecatorie despre o anumita persoana. am intrat pe portalul JUS.RO,,dar nu stiu cum sa folosesc ... (vezi toată discuția)