avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale site cu termene de judecata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

site cu termene de judecata

aveti idee care este site-ul in care gasesc info privind dosarele pe rol, stiu ca exista info despre dosarele aflate pe rolul tribunaleor si judecatoriilor dar nu stiu adresa??


stie cineva???

va rog mult!!!!!!!!!!!!


am gasit pt dosarele de la ICCJ, dar pt tribunale si MAI ALES PT JUDECATORII????
LA TELEFON NU-MI DA INFO, AU ZIS CA GASESC PE NET DAR CAND AM CERUT ADRESA MI-AU TRANTIT TEL.
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 11:08, 9 Mai 2007
asta o fi dar nu vrea deloc sa mearga, doar acesta exista?????
la toate institurtiile la care am sunat sa cer detalii m-au indrumat sa caut pe site, dar el nu merge.........
MULTAM FRUMOS, ASTA E SI MERGE CA MELCU,.....DAR E BINE SI ASA........
insa daca am cereri de investire cu formula executorie, la care nu am numarul de dosar, m-am dus anul trecut, le-am depus si gata nu am mai asteptat sa-mi dea numarul acum pe acest site cum pot afla numarul de dosar caci, cautare dupa parti sau obiect nu vrea sa mearga??????????
Este vorba de site-ul ministerului de justitie, respectiv www.just.ro unde exista o fereastra in dreapta sus a ecranului intitulata "Portalul instantelor de judecata".
Intri pe el si selectezi judetul care te intereseaza, apoi instanta si cauti dupa elementele pe care le cunosti (parte sau obiect sau nr dosar).Iti vor aparea toate datele legate de dosarul care te intereseaza (solutii, termene)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor de judecata nico7777 nico7777 Va rog sa-mi spuneti, daca este posibil ca un dosar sa nu apara pe site-ul just.ro desi astazi a avut loc prima sedinta pentru judecarea cauzei ( asta afirma o ... (vezi toată discuția)
Partaj Mihaill Mihaill Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ? (vezi toată discuția)
Opis-ul - cine are dreptul sa-l consulte Leri Leri As dori sa obtin niste informatii legate de un dosar, eu nefacand parte din acest dosar. Stiu ca am citit la un moment dat aici pe forum cum ca un tert ar ... (vezi toată discuția)