daca folosesc cardul unei persoane si scriem la notar o declaratie in care declara ca a instrainat cardul cu codul pin ca sa ridic banii deoarece are datorie fata de mine...iar dupa un timp vin plangeri penale impotriva titularului cardului si la politie declara ca el nu stie nimic si zice ca mi a dat cardul ca sa ridic bani castigate cu infractiuni ce se intampla?
daca voi fi chemat la audiere arat declaratia notariala....pentru cine vor crede politistii? se incep urmarire penale impotriva lui? sau impotriva noastra?
Important e sa-l faceti sa recunoasca debitul, dupa care dvs. veti conduce melodia. Adica ii veti putea urmari si executa bunurile mobile si imobile(daca este cazul)
nu are datorie fata de mine.....este de acord sa castig bani prin inselaciuni si banii sa fie virati pe contul lui...chestia cu notarul am intrebat ca sa stiu ce sa fac daca va speria in fata politistilo si va "povesti" totul
Folosire card
mioara_bucur
Buna ziua. As dori sa aflu un raspuns cat mai repede la urmatoarea intrebare.
Pe data de 20 august la ora 16:00 am pierdut un portmoneu in care se aflau doua ... (vezi toată discuția)
Testament
octaviana_26
Unchiul meu, a carui sotie este decedata, mi-a facut testament prin care\"toate bunurile mele mobile si imobile ce se vor gasi la data incetarii mele din ... (vezi toată discuția)