avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANULARE ACT ADIT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANULARE ACT ADIT

cum pot anula un act aditional inregistrat la ITM??
actele aditionale privind modificarea CIM se inregistreaza la ITM insotite de o adresa specifica...
Oare?
am explicat in alt subiect ce procedura mi se cere ...asta e...scria cineva bine..mai bine le fac asa decat sa-mi puna vreo amenda cand vin in control..oricum n-o scoti la capat cu ei
si pana la urma care ar mai fi rostul infiintarii ITM-ului si al inspectiei muncii??numai s ainregistrez un contract ??si sa depun statele de plata?daca inregistrez contractul, mi se pare normal sa inregistrez si modificarile...
.....link despre adrese si documente ce trebuie depuse la ITM...
[ link extern ]
Romica - uite: pct. 7 din Anexa 2 la Ordinul MMPSnr. 747/1999 (privind aplicarea Legii 130/1999) arata: "Angajatorii sunt obligati sa depuna la ITM, in termen de 5 zile, actele privind executarea, modificarea si incetarea CIM, iar actele privind incheierea CIM urmeaza sa fie depuse in termen de 20 zile de la data incheierii lor."
Cred ca rezulta destul de clar de ce e necesar sa vizam actele aditionale la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen inregistrare act aditional ancaoroian ancaoroian Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de inregistrare a actului aditional la ITM, de la data semnarii? Concret: actul a fost semnat in 01.05.2008, si ... (vezi toată discuția)
Aditional la contractul de munca OANA GORAN OANA GORAN in momentul angajarii , conditia esentiala la angajare a fost semnarea unui contract de formare profesionala si a unui act aditional la c.im. , fap ce ... (vezi toată discuția)
Rectificare c.i.m. smeagull smeagull Buna ziua, Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: La intocmirea cim al unui angajat, s-a gresit functia, trecandu-se o functie superioara (pentru ... (vezi toată discuția)