Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solutie legala introducere chirias in contract

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo solutie legala ca o matusa sa fie trecuta in contractul de inchiriere a locuinte sociale a nepotului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: arinaioana , utilizator 12:48, 18 Octombrie 2013
In conditiile in care este vorba despre locuinta sociala-acordata de angajator angajatului sau,,nu exista posibilitatea legala de introducere ruda a chiriasului in contractul initial
Buna ziua,
Nu este vorba despre locuinta de serviciu. Este locuinta sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu monikamnt@gmail.com monikamnt@gmail.com Buna ziua, Am oferit un apartament pentru inchiriere intr-un complex rezidential si am gasit un potential chirias care doreste sa inchieiem contractul pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire persoana luata in spatiu eugen82 eugen82 o persoana -nepot locuieste si are domiciliul inscris in c.i. la o adresa la care proprietarul este bunica bunica nu locuieste acolo, are domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil Rapa Geanina Rapa Geanina De 8 luni stau in chirie cu prietenul meu intr-un apartament. Proprietara ne-a anuntat ca in luna iulie va veni un nepot de-al dumneaiei sa stea 2 saptamani la ... (vezi toată discuția)