avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... vaduva veteran de razboi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

vaduva veteran de razboi

Vaduvele veteranilor de razboi beneficiaza de ajutor de inmormintare,altul decit cel acordat de casa jud.de pensii?
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 13:16, 27 Martie 2009
In conformitate cu Legea nr. 44 din 01 iulie 1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi *** Republicata
ART. 17
Veteranilor si vaduvelor de razboi li se asigura in mod gratuit locuri de inhumare in cimitirele militare si civile sau incinerare, dupa caz. Veteranilor de razboi li se asigura funeralii cu onoruri militare, potrivit gradului avut la data decesului, conform reglementarilor in vigoare pentru cadrele militare active. Slujbele religioase se asigura gratuit de catre capelani in garnizoanele militare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare pentru veteran nico_fair nico_fair Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 1 saptamana si nu stim inca daca mama mea poate beneficia de ajutor de inmormantare pt acesta, mentionez ca avea 90 ... (vezi toată discuția)
Locuri veci veterani malamala malamala Buna ziua, As avea nevoie de cateva informatii referitoare la legea privind locurile de veci pentru veteranii de razboi. Locurile date de stat pot fi ... (vezi toată discuția)
Medicamente compensate pentru vaduvele veteranilor de razboi DragomirLivia DragomirLivia Vaduvele veteranilor de razboi beneficeaza de gratuitatea medicamentelor compensate? (vezi toată discuția)