avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modul de vizualizare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modul de vizualizare Revisal

Bună ziua,

Daca transmit datele in REGES online si imi arata corect tote contractele active şi încetate e posibil ca ITM sa nu le vizualizeze asa. Adica dintr-un contract incetat să fie contract activ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 18 Octombrie 2013
Nu exista o astfel de posibilitate, decat daca c.i.m. este dublat in baza de date.
si cum pot eu sa stiu daca cim este dublat?
Puteti depune o solicitare in acest sens la ITM - sa va elibereze un extras de revisal. Acolo se va vedea daca exista sau nu c.i.m. dublate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Stare contract - activ in revisal constantin_b constantin_b desi contractul a incetat in data de 01 10 2011, apare activ in REVISAL, angajatorul sustine ca la el in revisal apare inactiv, a actualizat baza de date ... (vezi toată discuția)