avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Afacere voluntara fara autorizatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Afacere voluntara fara autorizatie

Buna ziua
Dețin o cresa cu autorizate ,legală
Unii copii sunt înregistrați doar pentru o zi pe săptămâna,vinerea
Doresc sa inchiriez o casa într o alta zona in care sa ofere servicii de supraveghere GRATIS copiilor care sunt înscrisi in cresa mea doar vinerea
Vreau sa i supraveghez de luni pana joi.
Este necesar sa am autorizatie tinand seama de faptul ca nu obțin venit si ca muncesc voluntar
Este legal ceea ce vreau sa fac?

Alte discuții în legătură

Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa iau în ingrijire la domiciliul meu copii ... angelica82 angelica82 Buna ziua! Doresc sa iau în ingrijire la domiciliul meu copii . Dețin diploma de baby-sitter, am conversie profesionala \" Stiinte ale Educației \", lucrez ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)