avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Doresc sa iau în ingrijire la domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Doresc sa iau în ingrijire la domiciliul meu copii ...

Buna ziua!
Doresc sa iau în ingrijire la domiciliul meu copii . Dețin diploma de baby-sitter, am conversie profesionala " Stiinte ale Educației ", lucrez în prezent ca institutor la o cresa particulara. Imi puteți spune care sunt pașii de urmat și dacă legal se poate?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:42, 13 Mai 2021
[ link extern ] /

daca doriti sa deveniti asistent maternal, aveti informatii in link.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2021
gi-jane2, moderator
Nu m-am exprimat poate corect. Doresc sa deschid o mini-cresa la domiciliu.
Aveți nevoie de o firmă, de autorizații de la diferite autorități, în funcție de tipul de servicii pe care le oferiți (de xemplu: dacă asigurați masa pentru copii, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de ingrijire zilnica pentru copii nati2724 nati2724 Buna, am infiintat un srl in domeniul: Activitati de ingrijire zilnica pentru copii. Firma intermediaza babysitter(nu bone) care urmeaza sa-si desfasoare ... (vezi toată discuția)
Standard ocupational pt baby-sitter angi prunaru angi prunaru Buna seara,am o întrebare daca ma poate ajuta cineva:as dori sa stiu daca exista în standardul ocupational la meseria baby-sitter,cod cor 531103,unde scrie ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil nona2 nona2 buna ziua ! ca pensionar doresc sa-mi rotunjesc veniturile ingrijind un copil; m-ar interesa sa gasesc o forma cat de cat legala pentru evitarea a ceea ce ... (vezi toată discuția)