avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ,,Baroul Penal"
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

,,Baroul Penal"

Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ceva? Nu asta este solutia pentru a schimba ceva.

PS
Aveti mare grija! Renuntati cat mai este timp!
Cel mai recent răspuns: cosbarbu , utilizator 13:08, 5 Octombrie 2006
De ce esti atat de grijuliu domnule? Eu nu renunt si nu imi este frica atata timp cat nu am inselat pe nimeni si nu am jefuit tara "pe care voi omulgeti" ,vorba lui Lapusneanu. Nu avea grija noastra, suntem multi! AURORA
Ce uzurpare oameni buni???
Ei vin in calitatea lor de avocati recunoscuti. Nu s-au dat drept presedinti de stat, politisti, procurori etc.
Hai sa fim seriosi.
Anonimule, care ai atâta grijă pentru soarta celor din Baroul-BOTA, cum îţi explici că BOTA a înfiinţat SINDICATUL JURIªTILOR, la care, probabil, vei apela şi tu. Răspunde-mi ! AURORA
Si eu pot sa infiintez Forumul Conservator al Tatarilor din Sudul Dobrogei. Cred ca ar semana bine cu sindicatul lui Bota!
Cat o fi bagat in buzunare nimeni nu stie! V-ati ales gresit mentorul!
De ce Curtea de la Strassbourg i-a respins cererea?
Dragi colegi, de ce sa ne insultam fara rost si sa mai pierdem si timpul haideti sa vedem mai bine de ce unii au ales Baroul Bota si altii nu...anul trecut am optat si eu pentru acest Barou Const. dar m-am razgandit -de ce?- pentru ca mi-a fost teama ca atunci cand ajung in instanta sa nu pot sa-mi apar clientul si sa ma fac de ras ...ideea este ca optasem pentru acest Barou din lene ca sa nu o mai i-au de la capat cu invatul si am facut foarte rau ...acum ma pregatesc sa sustin examenul de admitere in Baroul Buc. ...Dragi prieteni Baroul Constitutional este o Asociatie - Baroul Bucuresti ce este? stie cineva?
Contradictii sunt, normal ar fi, daca suntem sinceri, sa fie ca in statele Europene sau ideal ca in America orice absolvent de drept sa nu mai fie nevoit sa sustina un alt examen in afara licentei pentru a-i fi recunoscute calitatile si "premiat" cu titulul de avocat,,,daaaarrrr haideti sa fim iarasi sinceri cu noi si sa recunoastem un aspect acela ca scolile romane de drept nu se compara cu cele din alte tari sa luam spre exemplu Franta un student care termina dreptul acolo este de talia unui avocat plin aici si atunci va intreb eu pe voi ce alegeti sa da-ti trei examene Licenta,Admitere si Def. sau sa nu mai sustineti decat Licenta dar in timpul fac. sa mancati dreptul pe paine?
Si mai ganditi-va si la faptul ca nu toti suntem genii si toti trebuie sa mancam o paine

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
Exista vreun dezavantaj daca dau examen in baroul paralel? Geani_geani Geani_geani As vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua barouri. Unchiul meu are cabinet individul si daca as promova examenul de admitere mi-as putea face ... (vezi toată discuția)