avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... baroul constitutional Bucuresti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

baroul constitutional Bucuresti

Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE?
Nu este recunoscut in UE, ideal ar fi sa va inscrieti in Baroul Bucuresti.:)
ionela calugaru a scris:

Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut in statele membre UE?


Dati o cautare pe site ca s-a discutat si rasdiscutat subiectul acesta si aveti ce sa cititi. Cautati diferite cuvinte ca: "Baroul constitutional" "Pompiliu Bota" etc. Apoi, daca nu va doriti un dosar penal, inscrieti-va in singurele barouri in care exista avocati.
Acest subiect a fost indelung dezbatut pe acest forum. Parerile sunt impartite. Nu este cazul sa intram intr-o polemica care oricum nu are nici o finalitate. Dar atunci cand facem afirmatii, mai ales in calitate de avocati este bine sa le sustinem cu argumente, nu sa aruncam idei. Am intrat pe site-ul Domnului Pompiliu Bota. Am citit actele emanate de la instantele de judecata si publicate pe acel site; m-am informat daca exista cu adevarat si ele exista. Asa ca tragand o prima concluzie consider ca "amenintarea" unui dosar penal sustinuta nu este intemaiata.
Concluzionand, existenta acestei situatii de fapt se datoreaza in primul rand lipsei de unitate si claritate a legii, se datoreaza intereselor unui anumit grup. Dar aceasta stare de fapt este generala, asa ca nu trebuie sa ne uimeasca.
Chiar asa ubik.Razvan are dreptate. Singurul motiv pentru care nu ma inscriu in Baroul Constitutional este lipsa de credibilitate a acestuia si nu lipsa de legalitate.
razvan.jitaru a scris:

Acest subiect a fost indelung dezbatut pe acest forum. Parerile sunt impartite. Nu este cazul sa intram intr-o polemica care oricum nu are nici o finalitate.


vlad stefan a scris:

Chiar asa ubik.Razvan are dreptate.


Daaa, iar marmota invelea ciocolata in staniol! Uite-asa facea cu labutzele!
1. Problema a fost intr-adevar dezbatuta, de fapt asta am scris si eu.
2. Sigur ca parerile sunt impartite! Faceti o vizita la penitenciar ca sa aflati ca parerile cu privire la corectitudinea sentintelor penale sunt impartite! 98% din cei internati in penitenciare isi sustin nevinovatia! 50% din impricinatii din procesele civile sustin ca au fost furati de judecatori (inca n-am auzit nici un roman sa sustina ca a pierdut procesul pentru ca nu avea dreptate).
3. Baroul (curat) constitutional este legal? Desigur! La fel de legal ca si "Consiliul Si mai Superior al Magistraturii" care-si are sediul in debaraua mea, "Cea mai Nationala Uniune a celor mai grozavi Notari" cu sediul la casuta mea postala si "Uniunea celor mai fiorosi executori judecatoresti din cati exista" care inca nu are sediu dar pana luna viitoare ii fac loc in sertarul unde tin dosarele aflate in recurs.

Alte discuții în legătură

Exista vreun dezavantaj daca dau examen in baroul paralel? Geani_geani Geani_geani As vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua barouri. Unchiul meu are cabinet individul si daca as promova examenul de admitere mi-as putea face ... (vezi toată discuția)
Barouri marciuc marciuc ce parere aveti despre unbr-unbr traditional? (vezi toată discuția)