avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Temei recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Temei recurs

buna seara. va rog mult sa imi spuneti si mie care este temeiul juridic recurs pentru gresita individualizare a pedepsei dupa ce art 385 ind 9 pct 14 CPP s-a modificat prin legea 2/2013, referindu-se acum doar la aplicarea pedepsei in alte limite decat cele prevazute de lege?
va multumesc anticipat.
se mai solicita uneori reindividualizarea pe 385 indice 9 punctul 17 indice 2... dar, unele instante admit lucrul asta, altele resping... este destul de ambiguu si inca nu exista o unitate de solutii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate rejudeca un proces penal aflat in faza de recurs? aacris aacris se mai poate rejudeca un proces penal in cazul in care este in faza de recurs (vezi toată discuția)
Recurs loredana24 loredana24 se poate face recurs pentru gresita individualizare a pedepsei intr-o cauza penala data fara drept de apel pe temeiul art 385 ind 6 alin 3 ( instanta este ... (vezi toată discuția)
Drept procesual penal - cale de atac F.V. Strauß F.V. Strauß va rog dati-mi un sfat in materie de drept procesual penal. Speta: procurorul primeste o plangere si da incadrarea juridica gresita faptei. In loc de ... (vezi toată discuția)