avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Modalitati de decontare pentru produsele vandute de ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Modalitati de decontare pentru produsele vandute de intreprinderi individuale in strainatate

Am un magazin online de bijuterii si doresc sa vand in strainatate. Mi-au fost propuse aceste metode de plata:
[ link extern ] /

[ link extern ]
As dori sa stiu daca pot folosi si daca sunt alte metode prin care banca mea poate primi banii pentru bijuteriile pe care doresc sa le vand.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Este posibil si permis ca o asociatie proprietari sa nu aiba cont bancar ? fara_monopol fara_monopol Este vorba despre o asociatie de proprietari care are si CUI deci este firma, daca e permis link: http://bit.ly/1w1Qxo4 De asemenea firma colaboreaza cu un ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda andrei_70 andrei_70 Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)