avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângera penalã nerespectare hotãrâre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângera penalã nerespectare hotãrâre judecãtoreascã

Bunã ziua,
Am nevoie de o informatie :::!!!
Am depus o plângere penalã In 16 August 2013, si nu am nici un rãspuns ,se poate sã demoreze asa mult sau ar fi problema de ceva la mijlocul acestei plângeri ::. (Cineva sã întârzie procesul sau cineva sã încerce sã fie uitat ??)???
Existã o perioadã pentru rezolvarea unei
plângeri penale???
Existã URGENTE în unele cazuri ?? si care e perioada pt. rezolvare??
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 17:50, 21 Octombrie 2013
ar putea fi mai multe probabilități în statul de drept : 1) parchetele sunt supraaglomerate, depinde de la parchet la parchet sau locație ; 2) va trebui să cam duceți ”lupte” serioase cu aceste instituții, au un nărav specific . . . ; 3) încercați în scris cu nr. de înregistrare a solicita un răspuns din partea conducătorului instituției și totodată a-l convinge de necesitatea celerității solutionării cauzei dvs. ; 4) depinde de țintă/pe cine a-ți ”lovit”, pot fi și alte ”opreliști” de orice natură (mai sunt și ”oameni„ ai câte unui parchet ce se pun din voluntariat în contra unor hot. judecătorești), chiar și politice ; 5) asemenea cauze necesită : răbdare de trei ori și un ”ceas” bun și ”vânt” bun la pupa ; 6) chiar și cu o hot. judecătorească, sunt diferite tertipuri/portițe de eschivare/driblare, tergiversare mai ales etc etc și a scăpa ”basma curată” ; 7) nu există un termen bine precizat, tocmai de aceea profită unii funcționari ai acestor instituții ; 8) câteodată, cauza este bine ”uitată” (”uituci” sunt peste tot) în vreun posibil sertar al biroului procurorului de caz și printr-o ”minune„ va fi găsită și i se comunică petentului că a ”expirat” . . . ;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata cercetare penala scarlet scarlet Cat poate dura cercetarea penala? Exista vreun termen legal, sau se poate tergiversa la nesfarsit? (vezi toată discuția)
Parchetul nu mi-a comunicat niciun raspuns!!! ce este de facut?! jon53 jon53 Am facut plangere la Prim-procuror impotriva solutiei data de procuror intr-un dosar penal in care sunt parte vatamata, solutia data fiind de natura sa ma ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva tergiversarii anchetei penale Adela M Adela M Am o plangere penala inregistrata in iunie 2008 care se afla in cercetare la Serviciul de Investigare a Fraudelor. De atunci am dat numeroase telefoane pentru ... (vezi toată discuția)