avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna,
dupa decesul ambilor parinti,eu fiind singurul mostenitor(fiu),pot beneficia de terenul lasat de ei,fara a avea act de mostenire?
Trebuie sa dezbat mostenirea si s-o impart cu fiul fratelui meu(acesta fiind decedat)?
Imobilul parintesc a fost vandut in timpul vietii parintilor,eu mai am vreo implicare acolo,cand actualii proprietari vor dori sa vanda?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: petrovantea12 , utilizator 19:23, 21 Octombrie 2013
Va multumesc!
Se para ca fara descendentul fratelui nu putem face nimic.Dar daca nu dezbatem succesiunea din lipsa banilor dupa decesul ambilor parinti ce se va intampla cu terenul?
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
petrovantea12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Cristian-D Cristian-D Buna ziua si multumesc anticipat. Mama mea a mostenit in 2010 casa parintilor ei decedati (bunicilor mei) fiind unica proprietara(tatal meu este decedat din ... (vezi toată discuția)
Succesiune Ghgb Ghgb Mama mea a decedat 2009. Taral meu a decedat 2012. Descedenti directi eu si fratele meu. Fratele meu a decedat 2018. Pana la acest moment nu s a deschis ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cezar2011 cezar2011 Buna ziua, Bunicul meu a murit acum 8 ani. Nu s-a facut succesiunea dupa ce a murit. De la decesul bunicii a trecut o luna. Bunicii au cinci copii din care ... (vezi toată discuția)