avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Analiza de risc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Analiza de risc

Buna ziua!

Am primit de ANAF Directia Genaerala de Servicii pentru Contribuabili o informare conform careia in urma unui proces de selectie aleatorie compania ar putea fi supusa unei analize de risc.
Intentia lor este de a ne informa asupra actiunilor pe care ANAF le desfasoara in mod normal, acelea de control.
Scopul este de acela de a ne permite ca in eventualitatea desfasurarii unui control sa ne pregatim documentele contabile si fiscale.

Eu nu inteleg acesta informare vine datorita Instiintarilor privind stingerea creantelor fiscale care nu se sting desi in Fisa fiscala totul este bine.
Sau nu stiu eu sa interpretez corect o Instiintare privind stingerea creantelor fiscale
Ar trebui sa ma alarmeze acesta informarea?
La cine ar trebui sa apelez sa aflu cauza acestei informari?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iordache Victoria Ioana , Contabil 10:57, 23 Octombrie 2013
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare privind stingerea creantelor fiscale - asociatie de proprietari Andreea_Ius Andreea_Ius Buna ziua, Mama mea este administrator de 3 luni pentru 2 scari de bloc. Luna trecuta a primit o \"Instiintare privind stingerea creantelor fiscale\" . ... (vezi toată discuția)
ce inseamna analiza de risc, in urma unui proces de selectie aleatoriu? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O societate comerciala a primit o adresa conform careia \\"[i] in urma unui proces de selectie aleatorie ar putea fi supusa unei analize de ... (vezi toată discuția)
Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale ilmir1 ilmir1 Astazi imi vine o \\"Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale\\". O varza de nedescris. Din platile facute in februarie pt luna ianuarie au stins ... (vezi toată discuția)