avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce inseamna analiza de risc, in urma unui proces de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce inseamna analiza de risc, in urma unui proces de selectie aleatoriu?

Buna ziua,
O societate comerciala a primit o adresa conform careia " in urma unui proces de selectie aleatorie ar putea fi supusa unei analize de risc."
Tot in adresa spun ca daca vor constata neconcordante intre datele raportate si cele de la administratie , acestea vor face obiectul unei inspectii fiscale, apoi spun ca daca a declarat si platit, la timp obligatiile aceasta scrisoare are titlu de informare si nu este necesara nicio actiune cu administratie finaciara. Ce inseamna ?
Mentionez ca aceasta societate a fost infiintata in 2013 , nu a avut nici un fel de activitate, iar declaratiile au fost depuse la timp.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:33, 23 Octombrie 2013
Cititi acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analiza de risc Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Am primit de ANAF Directia Genaerala de Servicii pentru Contribuabili o informare conform careia in urma unui proces de selectie aleatorie ... (vezi toată discuția)
Control dgfp / analiza de risc !? doina-marieta doina-marieta Buna ziua , Am primit o scrisoare de la finante , prin care suntem informati ca am fost selectati aleatoriu si ca societatea noastra ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Concordanta bilant-deccl.101 katalin505 katalin505 Am preluat contabilitatea unei firme in 2012. Bilantul pe 2011 a fost predat. Am constatat, ca nu s-a calculat si inregistrat impozit pe profit in valoare de ... (vezi toată discuția)