Problema mea este simpla...vreau sa infiintez o firma cu domeniul de activitate transport in regim TAXI ,ceea ce implica, bineinteles , obtinerea unei autorizatii ( licenta ) TAXI , dar am o mica dilema . Ce este mai bine sa fac pentru asta...o firma SRL sau PFA ? Ce implica una fata de alta..?
Ma refer :
1). SRL-ul implica administrator ( eu ) ,contabil ( colaborare cu firma de contabilitate sau angajat contabil ) . Mai trebuie cumva si cursuri de specializare separat de atestatul de taximetrist ? Nu cunosc ce implica un SRL in domeniu.
2). PFA-ul , care solicita o contabilitate simpla..., dar fara a putea , ulterior, sa instrainez licenta sau spre vanzare firma !
Eu as inclina spre SRL, fiindca as avea mai multe obtiuni...dar poate-mi dati cateva sfaturi in problema mea....SRL / PFA ?
Trebuie sa dau drumul actelor necesare infiintarii si nu stiu ce este mai bine sa fac .
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2013 kib, utilizator
Daca aveti PFA, I.I puteti face taximetrie doar cu un singur autovehicul. In cazul in care doriti mai multe autovehicule indreptati-va catre AF sau SRL
Buna ziua. Se poate autoriza de catre o primarie, o firma de transport persoane in regim de taxi daca la nivelul localitatii respective nu exista dispecerat?
Adica mai concret, se poate autoriza o firma de taxi daca nu exista dispecerat?
Multumesc