avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii pe 0 pe ultimile 3 luni
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii pe 0 pe ultimile 3 luni

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca o societate care nu are activitate pe iulie august si septembrie si trebuie sa dea declaratiile pe aceste 3 luni pe 0, exista vreo repercursiune, adica fiindca nu a avut activitate ultimile 3 luni sa fie scos vectorul fiscal sau..nu stiu orice altceva, dvs stiti mai bine. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 15:29, 23 Octombrie 2013
Daca firma nu a avut activitate nu se modifica vectorul fiscal. Daca aveati obligatia depunerii lunare a unor declaratii pentru lunile mentionate si nu le-ati depus la timp, puteti sa le transmiteti si acum ,riscand o sanctiune( care poate fi un avertisment sau o amenda de 500 lei). Chiar si pe 0 aceste declaratii trebuiesc la termenele din vectorul fiscal.
Am de depus: declaratia 300 pt iulie aug. si sept.,
declaratia 100 pt martie, iunie si sept,
declaratia 112 pt aprilie - sept pt un angajat, ceilalti nu mai lucreaza din aprilie11

am aflat astazi cand am fost la Finante sa vad situatia firmei, pana acum am crezut contabila pe cuvant.
ca sa nu spun ca nu mai am timp sa fac pe contabila acum, nu numai ca nu sunt la curent cu toata legislatia.
Va rog sa nu ma judecati prea aspru, daca puteti sa-mi dati un sfat constructiv, va rog..
Primul pas care trebuie facut este transmiterea pana pe 25 oct a declaratiilor nedepuse.Daca dispuneti de semnatura electronica este relativ simplu, iar daca nu aveti, incercati depunerea la ghiseu pe CD. Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva si profit - declaratii nedepuse bakita bakita buna seara, as dori sa stiu pentru in SRL fara activitate - de ani buni; fiscul a trimis acasa o notificare pentru nedepunerea in termen a del. tva si decl ... (vezi toată discuția)
Numar mediu salariati perioada fiscala declaratia 112 Mi-ha-il Mi-ha-il Buna tuturor, Am urmatoarea situatie: Un SRL care in anul 2012 a avut perioada fiscala la decl 112 trimestrul si are depuse decl 112 astfel: din ian. 2012 ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)