ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

L nr 448/2006 Sectiunea 7 - Facilitati
Art. 26
Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiaza de urmatoarele facilitati fiscale:
a) scutire de impozit pe veniturile din salarii si indemnizatii de natura salariala;
b) scutire de la plata impozitului pe cladire si teren;
c) scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor, adaptate handicapului;
d) scutire de la plata taxei pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru activitati economice si viza anuala a acestora;
e) scutire de la plata taxei hoteliere.
 septy 
	    	Utilizator

septy 
	    	Utilizator	    

septy, utilizator
 septy, utilizator 	
			~ final discuție ~
 moldoveanudaniela	                   

sunt mama unui copil cu handicap grav si as dori sa stiu daca sunt scutita de plata impozitului la teren ,casa si chiar si masina,daca sunt pe numele meu!in ... (vezi toată discuția)
	                    moldoveanudaniela	                   

sunt mama unui copil cu handicap grav si as dori sa stiu daca sunt scutita de plata impozitului la teren ,casa si chiar si masina,daca sunt pe numele meu!in ... (vezi toată discuția)

nikolas	                   

pot beneficia de scutire impozit pe cladiri si teren daca mama mea are grad de handicap grav si locuieste impreuna cu mine avand domiciliul la aceiasi adresa ... (vezi toată discuția)
	                    nikolas	                   

pot beneficia de scutire impozit pe cladiri si teren daca mama mea are grad de handicap grav si locuieste impreuna cu mine avand domiciliul la aceiasi adresa ... (vezi toată discuția)

mihaela david	                   

un pensionar care se angajeaza cu program de 4 ore/zi si are handicap cu grad ACCENTUAT, permanent , beneficiaza de scutire de impozit ? 
Citeste
 (vezi toată discuția)
	                    mihaela david	                   

un pensionar care se angajeaza cu program de 4 ore/zi si are handicap cu grad ACCENTUAT, permanent , beneficiaza de scutire de impozit ? 
Citeste
 (vezi toată discuția)