avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intreprindere Individuala - desfasurarea activitatii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intreprindere Individuala - desfasurarea activitatii la sediul profesional?

Intentionez sa deschid un II in vederea folosirii pt activitati de infrumusetare (manichiura-pedichiura).Intrebarea mea este-legea imi permite sa-mi desfasor activitatea la sediul profesional?Mai exact,daca la infiintarea II-ului inregistrez un spatiu ca sediu profesional,ulterior pot folosi acelasi spatiu ca si punct de lucru?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: orchid89 , utilizator 10:56, 24 Octombrie 2013
in cererea model 2 de la ORC se trece obiectulul sau obiectele de activitate supuse autorizarii si pct sau pct-ele de lucru autorizate la care trebuie sa detine-ti acte de posesie(comodat, inchiriere, cumparare,etc)
Multumesc pt raspuns,insa tot nelamurita sunt.Se poate folosi sediul profesional ca si punct de lucru?
bineinteles, cu conditia ca acesta sa corespunda obiectului si pentru care se va solicita autorizarea de la institutiile abilitate, dar nu credeti ca sunteti singura care are coafor in apartament, sau la casa, oricum la orc la serviciul de asistenta va da tote informatiile si formularele necesare, va costa undeva in jur de 200 lei
multumesc,va doresc o zi cat mai placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru coafor/cosmetica/schimbare firma nistorcadrian nistorcadrian Daca preiau un spatiu aflat in proprietatea unei persoane fizice,cu un contract de comodat ,spatiul comercial are deja dotari si specific pentru salon coafor ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul social fara sediul profesional OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU sora mea a terminat cursurile de manichiura -pedichiura , masaj, ar putea sa devina pfa cu sediu social fara sediu comercial si sa mearga la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un salon de infrumusetare melindaszekely melindaszekely Buna daca ma puteti ajuta va rog,as avea cateva intrebari... Ce autorizatii am nevoie pentru a deschide un salon de infrumusetare cu coafor , cosmetica si ... (vezi toată discuția)