avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa imi deschid un salon de infrumusetare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa imi deschid un salon de infrumusetare

Buna daca ma puteti ajuta va rog,as avea cateva intrebari...
Ce autorizatii am nevoie pentru a deschide un salon de infrumusetare cu coafor , cosmetica si manichiura? Cum e mai bine a face firma sau doar PFA ? Si ce anume se mai cere de la sanepid pentru a fi in regula cu totul
Cel mai recent răspuns: melindaszekely , utilizator 22:13, 24 Noiembrie 2011
Cred ca trebuie sa infiintati un SRL sa puteti angaja personal , altfel veti lucra singura . La inregistrare sa aveti in obiectul de activitate codurile necesare , un punct de lucru (act de proprietate , contract comodat sau inchiriere ) sediul social abia pe urma se solicita avizele de la sanepid etc .
Asta da mi s-a spus doar ca nu stiu de ce acte am nevoie unde trebuie sa merg si cum trebuie sa procedez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru coafor/cosmetica/schimbare firma nistorcadrian nistorcadrian Daca preiau un spatiu aflat in proprietatea unei persoane fizice,cu un contract de comodat ,spatiul comercial are deja dotari si specific pentru salon coafor ... (vezi toată discuția)
Detin un srl cu cateva coduri caen autorizate. Tudi192 Tudi192 Buna , detin un SRL cu cateva coduri caen autorizate .., unul dintre ele este pentru manichiura/pedichiura/infrumusetare , se poate inchiria scaun in salon de ... (vezi toată discuția)