avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract RCS
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract RCS

buna ziua,
Doresc sa reziliez un contract cu RCS-ul (PJ), dar mi s-a raspuns ca datorita faptului ca nu am anuntat cu 60 de zile inaintea expirarii perioadei contractuale, el s-a reinoit automat cu inca 1 an de zile.
Cum asi putea sa scap de ei? Sunt execrabili din orice punct de vedere.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:07, 24 Octombrie 2013
Chiar daca contractul a fost prelungit tacit, prin nemanifestarea intentiei dvs. de a denunta contractul, puteti sa il reziliati in cazul nerespectarii obligatiilor contractuale ale prestatorului insa aveti mare grija la clauzele privind rezilierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract orange VladCarlsson VladCarlsson Buna ziua, As dori sa stiu daca este posibila anularea unui contract cu firma Orange dupa trecerea perioadei minime contractuale desi clauzele contractuale ... (vezi toată discuția)
Contract internet ccc blue pisoi502 pisoi502 Buna ziua, recunosc ca nu sunt specialist in probleme de drept si din acest motiv am nevoie de sfaturile voastre. In ultima vreme serviciile oferite de CCC ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prelungit automat. lexuuuu lexuuuu Buna ziua, Am un contract de tip business la RDS-RCS. Expira pe 01.08.2014, am facut cerere de reziliere cu 30 zile inainte in loc de 60 zile iar contractul ... (vezi toată discuția)