avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amortizare kit automatizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amortizare kit automatizare

Am facturat Kit amortizare porti batante in valoare de 3300 lei.ce cod clasa amortizare sa folosesc ca nu stiu unde sa-l incadrez.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 09:43, 25 Octombrie 2013
Daca denumirea este cea din factura primita,iar utilizarea este de protectie a valorilor umane si materiale,cred ca il puteti incadra la codul: 3.3.6.cu o durata normala de functionare,12-18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare mijloace fixe irinacosiba irinacosiba Buna ziua! Am cumparat din Germania doua mijloace fixe second hand: un frigider(1000 euro) si un congelator(1000 euro). Va rog frumos sa-mi spuneti cum le ... (vezi toată discuția)
Scutirea profitului reinvestit alexgherasim alexgherasim Pentru un sistem de supreveghere video si de alarmare la efractie se poate beneficia de scutirea profitului reinvestit? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Deductibilitate reevaluari marius2009 marius2009 la data de 31.12.2008 am efectuat reevaluarea unei cladiri a carei valoare de intrare a crescut deci si amortizarea contabila in anul 2009 a fost mai mare ... (vezi toată discuția)