avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Export auto - conditii inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Export auto - conditii inmatriculare

buna ziua,

doresc sa export in afara uniunii (Serbia) un autoturism ce se afla in romania. el a fost cumparat din Spania, a ajuns in tara si nu a fost inmatriculat (proprietarul s-a trezit ca are o taxa de poluare prea mare de platit).
pe internet, se gasesc articole ce fac referire la existenta unuor numere de inmatriculare temporare pentru export. cei de la vama spun ca nu se poate iesi cu numere rosii. exista in Romania (legal vorbind) posibilitatea obtinerii unor numere temporare pentru export?

daca am gresit categoria, rog un admin sa mute topicul!

multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Numere de inmatriculare provizorii pe 5 zile de germania.sint valabile in ro si in eu ? luk2011 luk2011 http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:C:2007:068:0015:0024:RO:PDF Va rog sa urmariti ce scrie la punctul 4.2 in documentul ( directiva ... (vezi toată discuția)
Circulatia in ue si in afara ue cu numere de inmatriculare provizorii ines19_06 ines19_06 Buna seara! Sunt cetatean tunisian, student in Iasi cu rezidenta pana in 2013 in Romania. As vrea sa achizitionez un autovehicul din Romania fabricat in anul ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)