avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant lasat mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant lasat mostenire

In anul 2006 am primit suma de 400 de lei ca si acont pentru 12700 mp pamant agricol. Acest pamant apartine bunicii mele care l-a lasat drept mostenire mamei mele. Ulterior mama a decedat neapucand sa faca actele, drept urmare pamantul nu mai poate fi vandut fara a se face succesiunea, cu care nu sunt de acord. Acum cumparatorul vrea acesti bani inapoi. Mentionez ca din 2006 pana in prezent cel care ne-a dat acontul a beneficiat de toti cei 12700 mp luand in fiecare an produse. As vrea sa stiu cum pot sa calculez suma ce trebuie sa-i restitui, si daca se compenseaza cu produsele de care a beneficiat din 2006 pana in prezent.

Multumesc!
... ar trebui sa se compenseze.

Dar, daca nu veti ajunge la o intelegere cu persoana respectiva, va trebui sa va judecati, sa faceti expertize, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate cornel12 cornel12 cum pot intra in posesia unui titlu de proprietate pentru un pamant (din mediul rural)care este mostenire de la mama mea(decedata in 2005).Bunici mei au murit ... (vezi toată discuția)
Rol diminuat din greseala? mariamihalache mariamihalache Tatal meu a primit de la mama sa, cand s-a insurat in 1959, o parcela de 1800 m2 pe care i s-a facut rol. Cand s-au facut acte de proprietate prin 1991, s-a ... (vezi toată discuția)
Drept la pamant raulpal raulpal buna as vrea sa ma lamuresc si eu . tatal meu a avut un pamant(50 ari) pe care o folosea. pamantul a fost primit de la mama ei pamantul a fost pe numele mamei ... (vezi toată discuția)