Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 1katerine	                   

Am o fetița de 5 luni născută in Italia si care are cetatenie italiana (tatăl italian). As dori sa merg cu fetița in România, are carte de ... (vezi toată discuția)
	                    1katerine	                   

Am o fetița de 5 luni născută in Italia si care are cetatenie italiana (tatăl italian). As dori sa merg cu fetița in România, are carte de ... (vezi toată discuția)

sasenac	                   

cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian!  Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)
	                    sasenac	                   

cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian!  Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)

Angela36	                   

Buna ziua,
Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: 
Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)
	                    Angela36	                   

Buna ziua,
Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: 
Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)