ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ManuAEI 
	    	Utilizator

ManuAEI 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 barbu_rox	                   

Buna ziua. Am fost oprit de catre un echipaj de politie, amendat si retinut permisul pentru depasire viteza pe drumul E85 pe tronsonul dintre Focsani si loc. ... (vezi toată discuția)
	                    barbu_rox	                   

Buna ziua. Am fost oprit de catre un echipaj de politie, amendat si retinut permisul pentru depasire viteza pe drumul E85 pe tronsonul dintre Focsani si loc. ... (vezi toată discuția)

damianclaudiu	                   

Buna seara, 
Astazi m-am confruntat cu o situatie frustranta in urma careia va solicit ajuturul. Astfel, in cursul zilei de astazi am parcat masina pe un ... (vezi toată discuția)
	                    damianclaudiu	                   

Buna seara, 
Astazi m-am confruntat cu o situatie frustranta in urma careia va solicit ajuturul. Astfel, in cursul zilei de astazi am parcat masina pe un ... (vezi toată discuția)

nilatac22	                   

Buna seara tuturor, sper sa sa gasesc un raspuns la nelamurirea mea.
In data de 19/08/2016 ma deplasam cu masina si la o intersectie un autovehicul era parcat ... (vezi toată discuția)
	                    nilatac22	                   

Buna seara tuturor, sper sa sa gasesc un raspuns la nelamurirea mea.
In data de 19/08/2016 ma deplasam cu masina si la o intersectie un autovehicul era parcat ... (vezi toată discuția)