avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu masina cu numere expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu masina cu numere expirate

Buna. Am avut accident de masina, masina nu era a mea ci a prietenului meu, nu au existat victime insa problema e ca numerele erau expirate eu nestiind acest aspect. Am dat deja declaratii la politie toti cei care eram in masina, respectiv am si reparat gardul care lam stricat iar proprietarul nu a mai depus nicio plangere. Deocamdata permisul de conducere nu mi-a fost retinut, dar as dori sa stiu la ce sa ma astept. Mentionez si faptul ca in momentul in care sa produs accidentul masina a fost tractata afara din sant apoi am conduso mai departe pana la domiciliu politia afland abia ulterior de accident. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 23:33, 28 Octombrie 2013
Conducand un autoturism cu numere de inmatriculare expirate, echivaleaza cu faptul ca acesta nu era inmatriculat.Fapta constituie infractiune si se sanctioneaza conform legii.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tractat autovehicul cu numere expirate the_best the_best M-i s-a intamplat urmatoarea situatie in dragomiresti!!! Am tractat un prieten cu un cablu el conducand un autoturism cu motorul spart pt al duce la fier ... (vezi toată discuția)
Posibil abuz politie Andreiparvu Andreiparvu Buna seara! Va rog daca se poate sa fiu lamurit si ajutat intr-o problema:Anul trecut am imprumutat masina unui prieten la rugamintea acestuia.Acesta,insotit ... (vezi toată discuția)
Fara asigurare, dosar penal art 334 alin.4 krystytyby2015 krystytyby2015 Buna ziua. Am derapat in gard cu masina mam inteles cu domnul la care am intrat in gard , cand mam dus la politie sa mi se dea o dovada pentru reparatie domni ... (vezi toată discuția)