avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporuri salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporuri salariu

Este posibil ,respectiv legal, ca un functionar din cadrul unei autoritati publice locale( in speta primarie de comuna) sa beneficieze de 4 sporuri diferite care cumulate depasesc 105% din salariu?
Cel mai recent răspuns: seneca399 , utilizator 10:06, 31 Octombrie 2013
Sporurile nu pot depasi cumulat 30%, fara a include in acest procent sporul de vechime.
tamasjolan a scris:

Sporurile nu pot depasi cumulat 30%, fara a include in acest procent sporul de vechime.


Atunci cum se justifica sporurile de 75% pentru functionarii din cadrul serviciile de achizitii. La care se mai adauga si sporul de antena...
Daca nu cer prea multe,care sunt sporurile de care poate beneficia un functionar public dintr-o primarie( in afara sporului de vechime )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul drepturi salariale functionar public vali.herea vali.herea Buna ziua, Sunt incadrata ca functionar public,studii S, inspector,grad profesional asistent, clasa de salarizare 40, gradatia 5, cu o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii nr.153/2017 cristina muntean cristina muntean Buna ziua. Cum se vor calcula salariile functionarilor publice si ale personalului contractual de la 1 iulie? Am vazut ca salariile vor fi stabilite de ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu 2010 geanina_Prv geanina_Prv Lucrez in administratia publica locala din luna Ianuarie 2008. Nu am beneficiat de nici un spor la salariu in afara de sporului de vechime si celui de ... (vezi toată discuția)