avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import utilaj din Ukraina
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import utilaj din Ukraina

Buna ziua.As dori sa-mi cumpar din Ukraina un aparat de roluit jante din tabla,care costa 3300 USD.As dori sa stiu ce costuri suplimentare am (taxe vamale,TVA,etc.) si daca pot sa-l achizitionez pe Intreprindere Individuala,eu neavand activitate de import/export.
Cel mai recent răspuns: vulcanizaremobila , utilizator 11:37, 30 Octombrie 2013
Buna ziua,

puteti sa cumparati echipamentul respectiv chiar daca nu aveti ca si activitate import-export, intrucat bunul respectiv este destinat utilizarii in activitatea dvs curenta.
In legatura cu taxele vamale, luati legatura cu un comisionar vamal, care va va da toate detaliile.

Costi Boncu
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare in vama- echipament defect lumo43 lumo43 Buna ziua, Am importat 4 echipamente de telecomunicatii, din CHINA, dintre care unul s-a defectat, furnizorul confirma ca -l repara in garantie. Fiind un ... (vezi toată discuția)
Refacturare tva si taxe vamale ? ContSters56278 ContSters56278 sunt comisionar vamal SRL ptr o firma din UE care importa bunuri din stat tert UE, noi platim taxele de import si tva ul ....firma din Ue ne solicita factura ... (vezi toată discuția)
Export in afara uniunii europene Andreea939 Andreea939 Buna ziua Suntem o microintreprindere ce se ocupa cu producerea si comercializarea ceasurilor de perete. Dorim sa comercializam aceste ceasuri de perete si ... (vezi toată discuția)