avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registru unic de control
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registru unic de control

In L 252/2003 art. 2 ultima parte din art. se face referire la alte domenii prevazute de lege, imi poate cineva preciza care sunt acestea?
Multumesc

Art. 2. - (1) Registrul unic de control are ca scop evidenţierea tuturor controalelor desfăşurate la contribuabil de către toate organele de control specializate, în domeniile: financiar-fiscal, sanitar, fitosanitar, urbanism, calitatea în construcţii, protecţia consumatorului, protecţia muncii, inspecţia muncii, protecţia împotriva incendiilor, precum şi în alte domenii prevăzute de lege.

Alte discuții în legătură

Registru unic de control RovoDana RovoDana Buna ziua! suntem un magazin apicol autorizat in Timisoara, au venit in control cei de la Politoa Locala si ne-au solicitat REGISTUL UNIC DE CONTROL. Am ... (vezi toată discuția)
Registre pentru pfa bogdan_i bogdan_i Buna ziua, Ce registre trebuie sa am daca sunt PFA? Va multumesc (vezi toată discuția)
Am inregistrat un srl, ce fac mai departe ? dan_popa40 dan_popa40 Buna ziua ! Dupa obtinerea CUI de la ONRC, cu el in mana acum, ce fac mai departe ? Trebuie mers la Administratia Financiara de sector sa mai declar si ... (vezi toată discuția)