avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nelamurire
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nelamurire

femeie nascuta in septembrie 1960, 10 ani grupa I si 10 ani grupa aII a , 7 ani lucrati in croitorie si 2 ani de somaj. am tot citit ceva de o cotizatie la casa de pensii in functie de venit sau ceva de genul.. daca persoana respectiva,ar incheia acel tip de contract cu casa de pensii , ar putea iesi la pensie?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:09, 31 Octombrie 2013
Acum 3 ani s-a schimbat legea. S-au diminuat reducerile de varsta pentru grupele de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri pentru pensionare anticipata andreeapopescu24 andreeapopescu24 Sunt nascuta pe 28 oct 1956, am 21 de ani de munca, din care 6 ani si 6 luni de grupa I, iar 8 ani de grupa a II-a. Ma pot pensiona anticipat? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva Moca Moca Buna ziua ! Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu are 57 de ani si 43 de ani de munca. La ce varsta se poate pensiona definitiv ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie grupa a ii-a modificat 2014 a legii nr. 380/2013 ContSters307950 ContSters307950 O persoana are vechime efectiva in munca de 23 de ani + grupa a II-a= 30 de ani.(pana in anul 2001). Aceasta are varsta de 56 de ani. Legea pentru grupa a II ... (vezi toată discuția)