avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe sens unic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe sens unic

va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca accidentul este culpa comuna.
Eu eram parcat pe sens unic regulamentar pe sens unic perpendicular cu axul drumului, ma sui in masina si cand dau cu spatele ma loveste o masina care intrase pe interzis, in colt si imi strica bara spate si haionul. Suntem de vina amadoi?
Cel mai recent răspuns: csebyy , utilizator 11:51, 1 Noiembrie 2013
Dvs. aveati obligatia de a va asigura la iesirea din parcare. Nu ati respectat aceasta obligatie. Celalalt conducator auto nu a respectat sensul de circulatie pe respectiva strada, circuland pe contrasens. Deci, este vorba de o culpa comuna.
mutumesc ca m-ati ajutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viraj stanga versus depasire coloana pe linie continua. cine este vinovat? r_a_henegar r_a_henegar Va supun spre dezbatere si consiliere urmatoarea speta: Drum national. Zona de actiune a indicatorului \"Depasirea interzisa\". Linie continua (intrerupta ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in intersectie semaforizata - accident ceciortan ceciortan Stimate Doamne, Domni, am un gust foarte amar in legatura cu reglementarea pe cale amiabila a unui accident soldat, desigur cu pagune materiale. In fapt, tatal ... (vezi toată discuția)
Asigurătorii nu se pun de acord în privința vinovăției șoferilor, prin urmare nu plătește niciunul. cum se poate recupera paguba? Lorenafaur Lorenafaur Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema: In cursul lunii aprilie 2018, autoturismul unei societati a fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)