buna ziua as dorii daca se poate sa majute cineva cu un raspu:happy:ns sigur .Sotul meu lucreaza in armata si a avut un contract de inchiriere facut la parintii mei mentionez ca noi stateam cu chirie dar persoana la care stateam nu a dorit sa ne faca pt ca nu dorea sa plateasca darile la fisc ,asa ca am facut la parintii mei platind noi toate darile la stat si restul de bani completam chiria.Acum pe el ''descoperind-ul'' ia spus a va trebuii sa dea banii innapoi este o suma destul de mare si nu ii putem da pe toti odata as dorii sa stiu ce sa fac daca sa fac imprumut la banca sau ii putem da treptat VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS CAT MAI REPEDE
Art. 3 din HG nr.1867/2005:
(1) Cadrul militar in activitate numit in prima functie sau mutat in interesul serviciului in garnizoana/localitatea in care isi are domiciliul beneficiaza de compensatia lunara pentru chirie daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a) nu detine locuinta proprietate personala nici el si nici sotia/sotul in garnizoana/localitatea de domiciliu;
b) nu i se asigura de catre Ministerul Apararii Nationale spatiu de locuit corespunzator, pentru el si, dupa caz, pentru el si pentru membrii familiei;
c) nu are atribuita prin contract de inchiriere cu plata subventionata a chiriei, nici el nici sotul/sotia, o locuinta din fondul locativ de stat in garnizoana/localitatea de domiciliu;
d) prezinta un contract de inchiriere incheiat in nume propriu si inregistrat la organele fiscale, altul decat cel prevazut la lit. c). Nu se acorda compensatia lunara pentru chirie in situatia in care contractul de inchiriere a fost incheiat cu copiii/parintii cadrului militar in activitate ori ai sotiei/sotului acestuia;
.....