avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor

Bun ziua.Mama mea si matusa mea care traiesc inca au primit de la o matusa care nu a avut copii si sotul ei a murit inainte ei un testament cu doua case si teren.Pe vremea comunismului si casele si terenul a fost confiscat iar dupa revolutie au primit certficat de mostenitor doar pe o casa?As dori sa va intreb am putea deschide proces pentru a primi certificat de mostenitor si pentru cealalta casa?Am facut demersuri la legea 10 in 2001 avem cerere dar nu neau aprobat-o.Putem cere in instanta sa ne elibereze certificatul de mostenitor?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters311098 , utilizator 17:08, 23 Ianuarie 2014
Daca nu vi s-a admis cererea de restituire pe Legea 10/2001 atunci nu mai aveti nicio sansa sa dobanditi acel imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare casa si teren ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.As Mama mea a primit pin testament de la matusa ei o casa si un teren ,terenul si casa au fost confiscate pe vremea comunismului,pe teren s-au ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare? ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Mama mea si matusa mea au primit o mostenire f mare de la o matusa de-a lor,doua case si cam 100ha de teren prin testament,dar toate acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare mostenire ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Mama mea si matusa mea au primit o mostenire f mare de la o matusa de-a lor,doua case si cam 100ha de teren prin testament,dar toate acestea au fost ... (vezi toată discuția)